torsdag 24 november 2011

Resan...

Gick mer än förväntat. Va orolig hur det skulle bli med lenci, men det gick hur bra som helst, lekte lite, hälsade på alla som gick förbi och sov en stund. Hoppas hemresan blir detsamma. Chloe sov för det mesta, vilket va tur...

Precis vid avgången när konduktören kom så blev det ett jävla tjafs med en mörk kvinna och han, han ville att dom skulle visa ansiktet under sin burka eller vad det heter när han kollade deras leg så han vet att det stämde, en ren princip grej, nä då va han rasist helt plötsligt... Och så råka han sparka kvinnans väska efter som den låg i gången, men hon va helt inställd på att det va med flit, whoaaa orka han stod verkligen och försökte förklara hur det låg till men hon krigare för sin rätt, men grejen är att han hade ju flera vittnen.. Men men, det slutade att han gick därifrån för han pallade inte med tjattret, jag förstår han!!!

När vi väl kom till t-centralen blev man självklart bemött av bufflar som jagas, man får verkligen ha skin på näsan för att ta sig fram här. Springa på t-banan mot Norsborg och vips så va man i sitt gamla Hood Skärholmen. Älskar denna orten, har saknat den som fan, berättar mer om det imon då vi ska ha en heldag här... Murre mötte oss vid utgången, vi lämnade våra väskor och stack ner och käka, Hamburgare för killarna och shish kebab för mig o tjejerna sen va det raka vägen till affären för att handla frukost, blöjor och välling. Så nu ligger man här, nerbäddad i en 36kvm lägenhet, på våningen över bodde vi för 2 år sen, så lite udda känns det o vara här haha. Nu är det läggdags för familjen jansson. Så natti natti!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogger Widgets